Saturday, December 22, 2007

Au fost desemnaţi câştigătorii

Concursul “Cu Ahoy.ro şi Kauf.ro câştigi de Sărbători!” a ajuns la final azi 22.12.2007 iar Moşul a poposit în redacţia Ahoy desemnând trei câştigători dintre cei înscrişi la concurs.

Câştigătorii sunt:
- Alin Coandă
- Loredana Niculăit
- Camelia Dragomirescu

Sâmbătă la amiază, Moşul a poposit în redacţia Ahoy, a servit o ciocolată caldă să se mai încălzească niţel după ce de câteva zile colindă lumea în lung şi-n lat pe frigul de afară. Apoi am stat cu toţii la o discuţie cu el, lângă calorifer, şi ne-a spus că este bucuros că a găsit aşa de mulţi utilizatori cuminţi pe Ahoy.ro, cărora doreşte să le ureze Crăciun Fericit!

După acest moment, l-am pus în faţa laptopului pentru a extrage cei trei câştigători care au îndeplinit toate condiţiile concursului. Fiind aşa bătrân a avut nevoie de puţin ajutor în folosirea calculatorului, dar până la urmă totul a decurs bine. A ales bine, doar utilizatori cuminţi!

La plecare ne-a promis că va reveni şi la anul, când va aduce mai multe cadouri utilizatorilor Ahoy.ro. Dar până atunci atât Moşul cât şi noi cei din echipa Ahoy vă urăm Crăciun Fericit şi un an nou plin de împliniri şi sănătate.

La mulţi ani!
Echipa Ahoy

No comments: